2013. április 23., kedd

Ma voltunk Dévény tornán most 2 hét szünet lesz :(

A Dóriházba is csak keddenként tudunk menni ebbe a hónapba így péntek és hétfő itt is kiesik, ez a hónap megint lazább lesz egy kicsit.
Az úszás sem tudott elindulni még mert nem mehet vizbe a terepeuta :( valami baj van a kezével...

Amennyi fejlesztés kiesett most láttam csak meg a veszteséget is :( sajnos nem lépeget Adrián pedig gyönyörűen tette egészen a műtétig de a 3 hónap kimaradás nagyon sok volt.
A DÉvényesünk szerint vissza jön ez csak hát kell egy kis idő, remélem tényleg mert most abszolult nem is próbálkozik lépni néha-néha egyet de nem igazán...
A másztatásnál szépen viszi a jobb kezét talán néha a balt is megemeli.
Amúgy más vissza esés nincs csak ez de ez is elég komoly :(

'-2 héten belül elkészül az új gyógyszandálja és akkor gyakorolhatjuk majd a jövés menést :)

Most szeretnék beszerezn i neki egy bordásfalat, gyönyörűen kapaszkodik bele és csücsül és áll előtte, úgy hogy most ez van napirenden :)

Kupak gyüjtésbe is szeretnénk bele vágni talán sikerülne valamit össze hozni mert már nagyon nehéz fizetni a fejlesztéseket :(
csak még nem tudom hogy álljak neki, hol kell ezt intéznni mi kell hozzá, így most ez is nagyon foglalkoztat és leköt.

Ügyvéd még nem hívott a védőnő hívott hogy Ő elküldi a papírokat, de hogy a doki és a kórház mikor küldi az passz.... gondolom nem sietnek.

jövőhéten gasztroenterológiára megyünk Adriánnak szeretnék speciális tápszert írtani, mert azt szivesen issza, mondjuk nem is rossz az íze és rengeteg vitamin, kalória, energia mindenféle van benne amire szüksége van Adriánnak persze csak kiegészítéskép kapná a rendes étkezése mellé.
napi 3-400ml.

Tegnap vettem neki egy kemény csörű tanulópoharat, eleinte sokat idegenkedett tőle, majd szép lassan megszokja, először csak a fogaival harapott rá most már próbálgatja szépen a szájával bekapni és szopizni de ez is nagy munka neki még :) de ügyes!

Továbbra is rohamnentes!!!! szuper

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése