2013. április 23., kedd

ITTHON VAGYUNK!!!!

Minden a legnagyobb rendben ment, ügyesen viselte az altatást, a műtéteket, az ébresztést és a fájdalmakat is, alig sírt!
szuper ügyes volt.



tegnap fél10re kellett vinnem Adriánt, mikor megérkeztünk elfoglaltuk az ágyát, majd pizsibe öltöztettem, hoztek neki fájdalomcsillapítót és bóditószert is.
kb 1 óra múlva betolták a műtőbe, jaj a szívem majd megszakadt a látványtól, 2 idegtépő óra következett, isonyatos volt.
1 óra leteltével jött a sebész, hogy Ő végzett a here műtéttel, minden szuperul ment, most csinálják a manduláját.
1 óra múlva jött a fülész, Ő is dicsérte Adriánt ügyesen viselte.
megkönnyebbültünk :)

kb 10 perc múlva kitolták, jött az altatóorvos, elmondta, hogy Adrián szuper gyorsan elaludt végig minden jó volt, majd szépen ébreszthető volt, ezután még 2 órát aludt, mikor szóltak, hogy ébresztgessem és itasam...
nehezen akart felkelni és inni.
erőltették bele a folyadékot, mert különben infúzióra kötik, de már úgy undorodott a teától, hogy ki hányta :(
a sebészeten nem maradhattam vele, így át kellett mennünk a belgyógyászatra ott együtt aludhattunk külön szobát kaptunk csak mi ketten, így jó volt :)
ennyit ér a fogadott orvos..... ( volt egy szívbeteg kisfiú akinek szintén komoly műtétje volt és nem szabadott sírnia sem, vele nem maradhatott ott az anyukája :( )
kapott Adrián éjjelre infuziót hogy ne száradjon ki, jobb is volt mert hagyhattam aludni nem kellett 10 percenként itatnom...
reggel még fájt neki picit a sebe, de 11 felé már eljöttünk, még keveset eszik de nevetgél sokat, ja és sajnáltatja magát rafinált ha 1 percre nem figyel rá valaki sírni kezd ha oda bújunk hozzá nevet...
hitetlen...

hála égnek túl vagyunk rajta és rendben van minden, nagyon féltem...
februárban folytathatja a fejlesztéseket addig még pihi, illetve az energia terápiára heti 3szor járunk jövő héttől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése